![]() |
| | #1 |
| Administrator ![]() | Sevgili üyelerimiz, 29 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan Ödüllü yarışmamızı sizlerle paylaşmak istiyorum, bu tarihler arasında forumumuza en fazla katılımda bulunan üyemize Kayserpark AVM - Cinebonus Sinemalarından istediği bir film için çift kişilik Sinema bileti Hediye edilecektir. Yarışmamız için tek şartımız : Forum kurallarına uygun katılımın yapılmasıdır. saygılarımla, Kayseri.Net Yönetimi |
| |
| | #2 |
| Katılımcı Kayserili ![]() | sayın yönetim güzel bir yaklaşım.bir sorum olacak daha önce ki siteye ne oldu kapatıldımı orda çok üye vardı.burdada kısa sürede çoğalacagımıza inanıyorum.selamlar.yaşar yıldız |
| |
| | #3 |
| Administrator ![]() | taha bey, diğer site tamamen kapatılmıştır, site komple yenilenmektedir. çok daha profesyonel bir şekilde sıfırdan başlamayı uygun gördük, syg. |
| |
| | #4 |
| Administrator ![]() | inşallah hepbirlikte, |
| |
| | #5 |
| Yeni Kayserili ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürler: 0
1 mesaja 1 teşekkür edildi
![]() | Önde ben giderim dayma yani lider siteniz de inşallah lider olur |
| |
| | #6 |
| Yeni Kayserili ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Teşekkürler: 0
0 mesaja 0 teşekkür edildi
![]() | bu ödül işi çok cazip bakalım kim kazanacak |
| |
| | #7 |
| Guest
| aha kadir muhalefete baslamsı gene |
| | #8 |
| Guest
| sus sus senı bılmıyokmı |
| | #9 |
| Lady Editör ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 53
48 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir şey bu, düşünmek önemli olan iki bilet dememek lazım.. Ceza olarak neyi veriyoruz kayzer Konu zeynep tarafından (07-02-2009 Saat 03:43 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #10 |
| Administrator ![]() | bilet paralarını alcaz ceza olarak |
| |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |