![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Haziran ayı için kimi ödüllendirelim? | |||
| NeTkUrDu38 | | 5 | 71,43% |
| zeynep | | 2 | 28,57% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler |
| | #1 |
| Administrator ![]() | Sizce Haziran ayı için kimi sinema'ya gönderelim :) Arkadaşlar her ay düzenli olarak bir kişiye iki kişilik sinema bileti hediye edeceğiz forumdaki performansı ve uyumu'nu ödüllendirmek açısından,Haziran ayı için 2 alternatifimiz bulunmaktadır, Ödülü kime vereceğimizi siz belirleyin ![]() bu iki arkadaşın genel özellikleri : foruma katılımcılığı , forum üyeleri ile uyumu NeTkUrDu38 zeynep syg. |
| |
| | #2 |
| Lady Editör ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 53
48 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sinema hastasıyımdır, isterdim ama ben ankaraya gidiyorum yine 1,5 - 2 hafta sanırım.. O yüzden emreye kullandım bende.. Beni düşündüğün için tşk ederim kayzer borcun olsun ) |
| |
| | #3 |
| Yeni Kayserili ![]() | ben ikisinede verilsin derim ama yeniyim çünki geçmişi bir kontrol ettim en başarılı ikiside güzel başarılara imza atmışlar ben ikisi diyorum zeyneb in uzaklaşması sebebiyle emre derim |
| |
| | #4 |
| Guest
| tesekurler arkadaslar ben su an develıdeyım ama 3-4 gun sonra donecem denızlıye bu yuzden dava arkadasım zeynebe verılmesı taraftarıyım...ve oyumuda o yone kullandım. |
| | #5 |
| Yeni Kayserili ![]() | bilet 2 kişilik değilmi yaa ikisi beraber gitsin |
| |
| | #6 |
| Administrator ![]() | zeynep hakkını emreye , emrede hakkını zeynep'e verdiğine göre sinemaya ben gitcem demektir ![]() oylara bakarak ben kararımı verdim emre sen gidiyon sinema'ya hangisine ve de nezaman gitmek istediğini söyle bana biletlerini göndereyim |
| |
| | #7 |
| Administrator ![]() | valla emre bilir artık bundan sonrasını ben emreden tarih ve film ismi istiyorum , |
| |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |