![]() |
| | #1 |
| Katılımcı Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Teşekkürler: 5
1 mesaja 1 teşekkür edildi
![]() | Sonrasızlığın kuyusunda yapayalnız kalmak. Ve belki de kuyunun içerisinde hiçbir şeyi göremeyip o karanlığı sonsuzluk olarak atfedip kendi kendimi kandırmak. Gezen farelerin ayak tıkırtılarını vahiy olarak duymak ve o daracık kuyuda kendini sonsuzluğa ulaşmış bir mevlevi gibi görmek. Dışarıdaki doğadan bihaber yaşamak ve bilaistisna kuyudan çıkmak istememek. Dünya halen olgunlaşmadı mı? Nedir bu ülke insanlarının hali? Bu satırları yazanın da yazdıklarından haberi yok. Nasıl gelişecek peki? Nasıl gerçekleşecek beklenen kırmızı? Hayvani bütün dürtülerin fazlalığı ve bireysel egoizmin patladığı bir asır… Hani biz bu ‘hiçlik’ rejimine karşıydık? Evet, liberal bir birey olarak gerçekten de ‘hiçbir şeye’ karşıyız… Rousseau’nun toplum’u da bitiyor, Marx’ın tasavvuru da… Elimizde kalan ne? Victor Hugo’nun ölmeden önce dilinden dökülen son cümle; ‘Siyah bir ışık görüyorum.’ |
| | |
| | #2 |
![]() | Şimdi ben her gün yazdığım köşe yazılarını buraya eklesem mi ? Eklersem eğer nereye ekleyeceğim yani her gün köşe yazısı yazacak bir bölüm falan var mı ? Ya da açalım mı kayzer Bey ne dersiniz |
| | |
| | #3 |
| Kayseri Sevdalısı ![]() | Bence yaz, böyle bi köşe olsun.
__________________ - ¤ۣۜ..¤ KλìڪλЯEìλ® Bir Pesimistin Göz Yaşları... Ölmek Üzüre Bir Ölümlü Yaşar Dünya'da... |
| | |
| | #4 |
![]() | Yazacağım, ama işte nereye yazacağım kayzer bey bir çözüm bulacak artık |
| | |
| | #5 |
| Kayseri Sevdalısı ![]() | O bi bölüm açar sadece senin konu açabileceğin diğer herkese kapalı ama cevap yazabilecekleri bi yer ;
__________________ - ¤ۣۜ..¤ KλìڪλЯEìλ® Bir Pesimistin Göz Yaşları... Ölmek Üzüre Bir Ölümlü Yaşar Dünya'da... |
| | |
| | #6 |
![]() | Bakalım artık özel bir yer isteğim falan yok bir çok yerde yayınlanıyor, burada yayınlarım, arkadaşlar okur... Tabii ben yazayım ama bir yer olsun yani rasgele bir yere yazmak çok mantıklı olmayacaktır... |
| | |
| | #7 |
![]() | Konuyu nereden silebilirim. Ya da moderatör arkadaşlara rica etsemde onlar silseler... |
| | |
| | #8 |
| Lady Editör ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 53
48 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede köşe yazarları / yazıları bölümü olabilir.. ama herkeze açık bir yer, herkez konu açabilmeli.. Bir nokta daha istekleri üyelerden yönetime açarsanız kayzer anında cevap verir.. Böyle yerlerde açılınca olmuyor |
| | |
| | #9 |
| Administrator ![]() | bencede üyelerden yönetime açarsanız bu tarz konuları daha iyi olur,ben ilgili kategoriyi açıyorum. |
| | |
| | #10 |
| Moderator ![]() | güzel olmuş köşe yazın |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |