![]() |
| | #1 |
| Katılımcı Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Teşekkürler: 108
36 mesaja 45 teşekkür edildi
![]() | Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve "Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile" demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:"Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her yere barışın gelmesini diliyorum" deyivermiş. Cin haritaya bakmış ve dehşetle; "Tanrı aşkına kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam, işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun" diye bağırmış. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ; "Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik, hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum" demiş. Cin derin derin bir iç çekmiş: Uzat su kahrolası HARİTAYI
__________________ DEGER VERDIGIN INSAN DEGERINI BILMIYORSA BIRAK KENDI DEGERIYLE KALSIN |
| | |
| | #2 |
| Lady Editör ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 53
48 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hahha ) o bile biliyormuş ideal erkeğin olmadığını ) tşk ler.. |
| | |
| | #3 |
| Moderator ![]() | dünyaya barışı getirmek daha kolaydır ... |
| | |
| | #4 |
| Katılımcı Kayserili ![]() | cin bencede haklı ideal kadın olmadığı gibi ideal erkek hiç yoktur. |
| | |
| | #5 |
| Katılımcı Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Teşekkürler: 10
2 mesaja 3 teşekkür edildi
![]() | Emeğe Saygı... Sağol paylaşım için tesekkurler... |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |