![]() |
| | #1 |
| Kayseri Sevdalısı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Teşekkürler: 13
28 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Biliyor musun; umarsız bir yıkımdı gidişin. Liman boyu uzanan iç kanamalı bir suskunluktu bizden geriye kalan. Oysa bilmeliydin; bütün bir hayatı ürpererek yaşama cesaretiydi aşk. Ve yola çıkıldığında göze alınmalıydı aşkın adressizliği. Sen bir tepeden masal gibi geldiğinde gözlerime, ben kendi masalımı terk edip, gözlerine benzeyen bir deniz seçmiştim kendime. Bana aşkı öğretmişsen yorgun, terli bir tepede; bırak isyanım tam olsun yüreğimin sessizliğindeki kıyamete... bilirim sen kendince bir hayatı onarmaya düşkünsün. Onarmak içinse gidişin; sen önce seni affet. Adına mavi dediğin çoğul eksikliğinde... bazen seni affedebiliyor muydun, beni ağladığında? Bilirsin; ben ki kabilesiz bir savaşçı. Senden aldığım bütün anlamları sana geri verdim. Bir "içim"; kaldı ben de, bir de aklımın aldanmışlığı. Haklısın sende bensiz sularında elbet denizi aşmış bir okyanus telaşı yaşanacaktı. Bağışla sözlerimi. Bağışla gözlerimi. Dahası yok, fazlası az... Alıntı
__________________ Açtığım Konular İnternetten Derlemiş Olduğum Alıntılardır |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Allah sahibine bağışlasın
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() | bende tam ona bakıyordum |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() | Gittin..! Ve Gittiğin Gün Bittin..!
| | |
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hiç sevmedin mi beni? Sevmedin… Sevsen bırakıp gidermiydin…? Diyelim ki gittin… Bir kez olsun aramazmıydın..?özlemezmiydin..?sesimi duymak istemezmiydin..? Sevseydin isterdin ama sen sevmedin ki..! ''yürek dayanmıyor bu gidişe sonsuz bir ucurumdayım sanki..ama dön desen de dönemem artık..'' Gidişinin yeri var yüreğimde ama dönüşünün olmayacak bilesin. Sen gittin,ve gittiğin gün bittin… Sen o gün beni de bitirdin… ''derin bir mavi var orada içinde kaybolmak gerek boğulmak gerek yüreğine akmak gerek '' Engin bir okyanusu aşardım hep o gözlerde..çoğu zaman kaybolur hatta boğulurdum…. sonra… bir baktım dipteyim…ne o güzellik var etrafımda ne de kurtulabılecegım bır fırsat… ''allahım tutsun ellerimden bırakmasın ağlatmasın gözlerimi '' Ardından gittiğin geldi aklıma… Gittin ve bittin… Kurtulsam bile faydasız artık… Bundan sonrasında her yaşanmışlığın ardında kalan korkulardan biri olacak o gözler… Yüreğimi acıtcak… Anılarımı hatırlatcak…. ….. Derin gözlerin artık çok derin gelmekte ve bana korku vermekte bilesin… Ne bir daha dalarım,nede bir daha korkumu yenmeye çalışırım….. Ben hala yeni umut bekliyorum sevgili… Seni değil… Artık gitmişsin dönmüşsün kimin umrunda…? Benim olmadığı kesin… alıntı
| | |
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yazmakla tamamlayamıyorum kendimi… Bana bile kendini anlatamamış ben’i anlatıyorum sana… Olur da anlam bulurum diye yüreğinde… Anla(ya)mıyorsun… Bu yüzden seni beklemekten vazgeçiyorum… Sus-konuş vardiyalarında,sinsi ağrılar çörekleniyor göğsümün sol cenahına… Ve duman çöküyor bu yüz duman… İçimde ayaklanan en militan duygularımı kelepçelesem; Bu aşk terörden kurtulur mu? Bu büyük yıkımdan ağrısız günler çıkarmı?…Çıkmazındayım işte!... Bu yüzden seni beklemekten vazgeçiyorum… Artık çek işvebaz bakışlarını gözlerimden… Sesini sesimin üstüne koyma… Ya öldür beni! Ya da yaralı bırak sevni sevmeler ülkesinde… Vazgeçmekten başka işim kalmadı benim… Alıntı
| | |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevmek... Kıyamamakmış sevdiğine onun tüm yok edişlerine rağmen Acıtan inciten dalların budanması yerine, Batmasına izin vermekmiş gönlüne Vazgeçilemezinden kopmamak için Onun senden çoktan vazgeçtiğini bilsen bile Ezen yok eden yakan bir suskunlukla beklemekmiş Sevmek, aslında sineye çekmekmiş biraz da Hatta birini kandırmak değil, bilerek kanmaktır aşk diyenlerin Ne kadar doğru söylediğini yaşayarak öğrenmekmiş Sevmek bir kere itiraf edildiğinde Darağacına giden yola itilmekmiş sevdiğinin eliyle Yağlı ilmeklere kurban edilmekmiş çaresiz ... Alıntı
| | |
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() | Yar.. Bakma gözlerime öyle.. Göremezsin orada savaştan öte bir şey. Okunmaz bende mutluluğun izi.. Saçlarımdan süzülür ayrılığın tadı. Gitmeler yer tutmuştur yüreğimde, hasret delip geçmekte ruhumu.. Ve aklım terk etti beni, senin ardından.. Yar.. Susma bana öyle , bir şey de.. Gel de geleyim, git de gideyim. Ama batırma içime bu sessizliği.. Şimdi hangi şehre sığınırım, hangi kapılarda bulurum izini.. Hayat küsmüş, seninle basıyor üstüme, ölüm uzuyor içimdeki yollara. Ve ben yavaş yavaş düşüyorum gidişine astığın uçuruma.. Şimdi ne okunur, ucuna kan bıraktığın dudağımda. Gözlerime yuva yapmış hüzün kırıkları, bata çıka yaşıyorum bu koca yalnızlığı.. En keskin susmalarda öldürdün beni, harflerimi de adıma gömdün. Kara yazılarda okudum hikayemi.. Duvarlarda çürüdü parmak uçlarım. Soğuk bir hücre ayazına gömdüm, yüzümde açan gölgeni.. Yar.. Durma öyle uzakta, öteden estirme ayrılık rüzgarını. Hazan değdirme yaralarıma. Şimdi yalvarışlar dizilmiştir gözlerime, yüzüme bir bıçak gibi bakma! Vurma içime bu soğuk sabahı. Unut gecenin en derin yaralarını. Varlığınla ört yüreğimi, uykuma geçit ver. Solgun düşler derledim yarına, aklımda büyüttüm ismini.. Alıntı
| | |
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() | Yar.. Bakma gözlerime öyle.. Göremezsin orada savaştan öte bir şey. Okunmaz bende mutluluğun izi.. Saçlarımdan süzülür ayrılığın tadı. Gitmeler yer tutmuştur yüreğimde, hasret delip geçmekte ruhumu.. Ve aklım terk etti beni, senin ardından.. Yar.. Susma bana öyle , bir şey de.. Gel de geleyim, git de gideyim. Ama batırma içime bu sessizliği.. Şimdi hangi şehre sığınırım, hangi kapılarda bulurum izini.. Hayat küsmüş, seninle basıyor üstüme, ölüm uzuyor içimdeki yollara. Ve ben yavaş yavaş düşüyorum gidişine astığın uçuruma.. Şimdi ne okunur, ucuna kan bıraktığın dudağımda. Gözlerime yuva yapmış hüzün kırıkları, bata çıka yaşıyorum bu koca yalnızlığı.. En keskin susmalarda öldürdün beni, harflerimi de adıma gömdün. Kara yazılarda okudum hikayemi.. Duvarlarda çürüdü parmak uçlarım. Soğuk bir hücre ayazına gömdüm, yüzümde açan gölgeni.. Yar.. Durma öyle uzakta, öteden estirme ayrılık rüzgarını. Hazan değdirme yaralarıma. Şimdi yalvarışlar dizilmiştir gözlerime, yüzüme bir bıçak gibi bakma! Vurma içime bu soğuk sabahı. Unut gecenin en derin yaralarını. Varlığınla ört yüreğimi, uykuma geçit ver. Solgun düşler derledim yarına, aklımda büyüttüm ismini.. Alıntı .
| | |
| | #10 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ..yalnız kalmış oyunlarım, güz hüznü düşmüş oyuncaklarımda aklım, büyüyen tek şey gözlerim inan Şehrazat! şehr-i AzAt Bin bir GeCe masalım.. kaybettiğim onca oyundan sonra, bu öksüz şehrin meydanlarında ben bir başına, hAyAtın mızık/ACı/sı... gözlerime değen bin bir GeCe masalım!. ..kış ateşi memnu meyve ah gözlerin.. aslında en karışık oyundur saklambaç ben sesli sesli sayarken duvar kenarında kaçmaları düşlerim uçurtmalarla.. anla, şirazeden çıkmış zihnim.. ver elini. ellerin Şehrazat, ellerin masaldır senin Ağustos güneşi yakmış GeCe dokunmuş.. çok şey değil istediğim Şehrazat..şehr-i AzAt! bin bir GeCe masalım benim. Alıntı ![]()
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |