![]() |
| | #31 |
| Kayseri Sevdalısı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Teşekkürler: 13
28 mesaja 56 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ne sevda sığar içime, Ne sevinç, ne hüzün. Bir başka olurum, Yağmur yağınca. Kaçacağım bir gün buralardan, Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza ... Ne umut kaldı içimde, Ne gözümde gözyaşı. Nasıl aşsam, Yüreğimdeki uçurumları. Kaçacağım bir gün buralardan, Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza Alıntı
__________________ Açtığım Konular İnternetten Derlemiş Olduğum Alıntılardır |
| | |
| | #32 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gidilmeyen tüm şehirler “sen” oluyor “ben” yabancı bir çığlık kalıyor düşlerine Varlığıma bir sıfat biçilmiyor derinlerinde Dilimden düşen son yalanım! satır aralarımda bulunmazsın. Kaç kalan olmanın paydasında yazıyor ki adım? Verilmiş sözlerden inciler dizerken bileklerime İnandığım tüm sözcükleri Unutulmuş cümlelerin içine sığdırdı “her kimse” //... Şimdi ise Sularımda yağmalanırken ateş Devrik bir cümle oluyorum Yalan-yanlış sevdiğim tüm masallara… … (// bitmedi… uzunca yazılır bu boşluğa…) Alıntı
| | |
| | #33 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu sana yazdığım son satırlar… Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda… Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum. Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay… Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden…. Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait. Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında.. Benim içinse sadece "sen" var olacak baktığım her yerde… Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım! Alıntı
| | |
| | #34 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kuşlar unutulur akşam dalında Mecnunlar yok oldu aşkın yolunda Ben sana baglandım sevgi kolunda Prangaya vurdun unutamadım .
| | |
| | #35 |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
| | |
| | #36 |
![]() ![]() ![]() ![]() | "Bu benim gurur gecem görsün cümle alem.. Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem.. İşte uzattığım sana yeminli elim.. Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim...."
| | |
| | #37 |
![]() ![]() ![]() ![]() | bitti arşiv her mesaja teker teker teşekkür e tıklayın
| | |
| | #38 |
| Banned ![]() | Çok guzel arşif kardesM ellerine saglıq |
| | |
| | #39 | |
| Moderator ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #40 |
| Banned ![]() | |
| | |