![]() |
| | #1 |
| Yeni Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 0
0 mesaja 0 teşekkür edildi
![]() |
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorluklarla karşılaşmıyorsanız,Bilinki o yol sizi asla başarıya ulaştıramaz.. Konu Osman Fuat tarafından (06-28-2009 Saat 06:34 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
0 mesaja 0 teşekkür edildi
![]() | vayybee videodaki kız eski sevgilim esas olanda ben sankim..nerede kaldı o yıllar..
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorluklarla karşılaşmıyorsanız,Bilinki o yol sizi asla başarıya ulaştıramaz.. |
| | |
| | #3 |
| Katılımcı Kayserili ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
2 mesaja 2 teşekkür edildi
![]() | çoooooooooook güzelll
__________________ 'EDEB BİR TAC İMİŞ NUR-İ HÜDADAN GİY OL TACI EMİN OL HER BELADAN' ![]() |
| | |
| | #4 |
| Administrator ![]() | bunun tam olarak nereden alıntı olduğunu bilen varmı? daha önce izlemiştim çok hoşuma gitmişti ama filmi bulamadım. |
| | |
| | #5 |
| Lady Editör ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Teşekkürler: 53
48 mesaja 55 teşekkür edildi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu değilde bunun orjinali daha güzel.. Yani diğeri etkileyici asıl.. bence bu çok iğreti olmuş.. Bulabilirsem orj. eklerim bende.. |
| | |
| | #6 |
| Administrator ![]() | valla çok iyi olur bulabilirsen , ben bayadır arıyorum |
| | |
| | #7 |
| Kayseri Sevdalısı ![]() | Hmm geçenlerde bunu ben FaceBook'ta izlemiştim.
__________________ - ¤ۣۜ..¤ KλìڪλЯEìλ® Bir Pesimistin Göz Yaşları... Ölmek Üzüre Bir Ölümlü Yaşar Dünya'da... |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| |